Ligging De Witte Olifant

De nieuwbouwwoningen van De Witte Olifant verrijzen aan de Oostzijde in Zaandam, direct aan de Zaan. Toekomstige bewoners van De Witte Olifant kunnen straks genieten van veel leefruimte, in én om het huis. Want Zaandam is misschien een stad, toch geniet je hier volop van rust en ruime. Kinderen kunnen naar hartenlust buitenspelen en parkeren voor de deur is er de normaalste zaak van de wereld.

Amsterdam als buurman


De historische stad Zaandam vormt samen met zes dorpen de gemeente Zaanstad, een plusregio van de regio Amsterdam. De hoofdstad ligt hier namelijk om de hoek: rijd je de ontsluiting van de Tweede Coentunnel voorbij, dan ben je in een oogwenk op de ring A10. Het Noordzeekanaal vormt de grens tussen de twee steden en is al eeuwenlang een strategische plek voor de vestiging van met name de voedingsmiddelenindustrie. Van die rijke historie zie je vandaag de dag nog veel terug. Waterloop de Zaan is al eeuwenlang de kloppende levensader van de stad.

Erop uit in Zaandam en omgeving


In Zaandam zelf kun je op tal van plekken gezellig eten en uitgaan. Voor een drankje op het terras ben je op het Damplein aan het juiste adres. Gezellig shoppen of nog even snel een boodschap doen? Vanaf je woning in nieuwbouwproject De Witte Olifant Zaandam fiets je al binnen tien minuten naar het hart van de stad. De Witte Olifant ligt trouwens ook ideaal ten opzichte van de uitvalswegen A8 en A10 en het nabijgelegen NS-station. Het is daarom de ideale plek voor mensen die comfortabel willen wonen in de nabijheid van de bruisende stad Amsterdam. Ga je met de auto, dan rijd je binnen een halfuur Amsterdam binnen. Met de trein ben je in zo’n tien minuten al in het stadshart van de hoofdstad. Ideaal toch?