Woningtype

benedenwoning

Koopsom

Vanaf € 420.000 v.o.n.

Woonoppervlak

65 m2 tot 110 m2
Inhoud
555 m3

Omschrijving

Verkoop De Witte Olifant is gestart

Wil jij op een idyllisch plekje wonen, direct aan de Zaan? Dan is er goed nieuws, want de omgevingsvergunning voor de bouw van nieuwbouwproject De Witte Olifant in Zaandam is nu onherroepelijk: de bouw van de gloednieuwe woningen gaat definitief door. De grondwerkzaamheden worden op korte termijn voortgezet, zodat de bouw van de woningen al kan starten in het eerste kwartaal van 2019. Nu kopen, is dus volgend jaar al bouwen. Inmiddels is de verkoop van de laatste 6 kadewoningen en het laatste appartement gestart.

Gloednieuwe appartementen
De Witte Olifant omvat straks onder meer acht gloednieuwe appartementen, waarvan er nog maar één beschikbaar is. Het appartement kenmerkt zich door veel lichtinval en een weids uitzicht op de Zaan. Daarnaast is het appartement heerlijk ruim en telt het maar liefst drie slaapkamers. Zo beschik je over genoeg ruimte voor het hele gezin. De totale woonoppervlakte is 110 m2. Verder beschikt het appartement over een eigen buitenruimte. Ook goed om te weten: je kunt je auto gewoon voor de deur parkeren.

Let op: afgebeelde plattegronden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wonen op een historische plek
De Witte Olifant verrijst op een historische plek in Zaandam. Op de plek waar straks de appartementen staan, stond vroeger Koek- en beschuitfabriek Hille en later verfgroothandel Mooij Verf. Het nieuwe ontwerp van de woningen verwijst naar het oude, beeldbepalende gebouw van Mooij. Zo komen de kenmerkende driedeling in de gevel en de bekende twee 'torentjes' terug in het ontwerp van De Witte Olifant. Een eerbetoon aan de industriële geschiedenis van deze plek. Waar de naam ‘De Witte Olifant’ dan vandaan komt? Die stond op de witte verpakking van de rollen beschuit van Hille.

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Witte Olifant

Is een ontwikkeling van Frisoplan