Appartementen, Bouwnummer 16

Woonopp.

95 m2

Omschrijving

VERKOOP GESTART!
Goed nieuws, de omgevingsvergunning is nu onherroepelijk, de grondwerkzaamheden zullen spoedig voorgezet worden en daarna zal de start bouw volgen in het 1e kwartaal van 2019.
De verkoop van de laatste zes kadewoningen en het laatste appartement is gestart. De verkoop gaat middels inschrijving en sluit op 11 juli 2018 om 17.00 uur.

De Witte Olifant Zaandam komt op een historische plek. Vroeger was hier onder andere Koek- en beschuitfabriek Hille gevestigd en verfgroothandel Mooij Verf. Het nieuwe ontwerp verwijst dan ook naar het oude, beeldbepalende gebouw van Mooij. Zo komen de kenmerkende driedeling in de gevel en de bekende twee 'torentjes' terug in het ontwerp. Een eerbetoon aan de industriële geschiedenis van deze plek. Maar waarom heet het De Witte Olifant? Nou, die stond op de witte verpakking van de rollen beschuit van Hille.

De Witte Olifant Zaandam refereert naar het roemrijke verleden van deze plek. In De Witte Olifant komen negen kadewoningen en acht appartementen. De kadewoning is een zeer ruime en comfortabele gezinswoning. Dit woningtype beschikt over maar liefst vier woonlagen en een parkeerplaats op eigen terrein. Op de begane grond komt een royale woonkeuken, toilet en bergruimte. Iedere kadewoning beschikt over een vlonderterras aan de Zaan. Op warme zomeravonden kun je hier heerlijk genieten met vrienden en familie. De eerste verdieping bestaat uit een grote open ruimte. Maak hier bijvoorbeeld een grote woonkamer van met een aparte computerhoek voor de kinderen. De keuken liever op deze verdieping? Ook dat kan. De gevel bestaat hier grotendeels uit ramen, waardoor je een weids uitzicht hebt over het water. Op de tweede verdieping komen twee slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap geeft toegang tot de derde verdieping. Deze ruimte is geschikt als extra slaapkamer of te gebruiken als hobby- of werkruimte. Vanuit hier heb je tevens toegang tot het riante dakterras waar je de hele dag door van de zon kunt genieten.

Naast de kadewoningen telt het gloednieuwe woongebouw straks ook acht appartementen, waarvan er één nog beschikbaar is. Dit appartement is heerlijk ruim en telt drie slaapkamers. De totale woonoppervlakte is 110 m2. Het appartement beschikt over een eigen buitenruimte en goed om te weten; je kunt voor de deur parkeren.

Let op: afgebeelde plattegronden onder voorbehoud van wijzigingen.

Heeft u interesse in de woningen of het appartement? Lever dan het inschrijfformulier ingevuld bij ons in voor 11 juli 2018.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
Status
Verkocht

Bouw

Soort appartement
Penthouse

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m2
Inhoud
555 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers
Aantal woonlagen
1

Tuin

Tuintype
Zonneterras

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Witte Olifant

Is een ontwikkeling van Frisoplan