Kadewoningen, Bouwnummer 1

Koopsom

€ 580.000 vrij op naam

Woonopp.

185 m2

Omschrijving

Verkoop De Witte Olifant is gestart

Wil jij op een idyllisch plekje wonen, direct aan de Zaan? Dan is er goed nieuws, want de omgevingsvergunning voor de bouw van nieuwbouwproject De Witte Olifant in Zaandam is nu onherroepelijk: de bouw van de gloednieuwe woningen gaat definitief door. De grondwerkzaamheden worden op korte termijn voortgezet, zodat de bouw van de woningen al kan starten in het eerste kwartaal van 2019. Nu kopen, is dus volgend jaar al bouwen. Inmiddels is de verkoop van de laatste 6 kadewoningen en het laatste appartement gestart.

Gloednieuwe kadewoningen
De Witte Olifant omvat straks onder meer negen kadewoningen. De kadewoningen zijn zeer ruime en comfortabele gezinswoningen. Dit woningtype beschikt over maar liefst vier woonlagen en een parkeerplaats op eigen terrein. Op de begane grond komt een royale woonkeuken, een toilet en bergruimte. Iedere kadewoning beschikt over een vlonderterras aan de Zaan. Op warme zomeravonden kun je hier heerlijk genieten met vrienden en familie.

De eerste verdieping bestaat uit een grote open ruimte. Maak hier bijvoorbeeld een grote woonkamer van met een aparte speelruimte voor de kinderen. De keuken liever op deze verdieping? Ook dat is mogelijk. De gevel bestaat hier grotendeels uit ramen, waardoor je een weids uitzicht hebt over het water. Op de tweede verdieping komen twee slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap geeft toegang tot de derde verdieping. Deze ruimte is geschikt als extra slaapkamer of te gebruiken als hobby- of werkruimte. Vanuit hier heb je tevens toegang tot het riante dakterras waar je de hele dag door van de zon kunt genieten.

Let op: afgebeelde plattegronden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wonen op een historische plek
De Witte Olifant verrijst op een historische plek in Zaandam. Op de plek waar straks de kadewoningen staan, stond vroeger Koek- en beschuitfabriek Hille en later verfgroothandel Mooij Verf. Het nieuwe ontwerp van de woningen verwijst naar het oude, beeldbepalende gebouw van Mooij. Zo komen de kenmerkende driedeling in de gevel en de bekende twee 'torentjes' terug in het ontwerp van De Witte Olifant. Een eerbetoon aan de industriële geschiedenis van deze plek. Waar de naam ‘De Witte Olifant’ dan vandaan komt? Die stond op de witte verpakking van de rollen beschuit van Hille.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 580.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
185 m2
Inhoud
999 m3

Indeling

Aantal kamers
6 kamers

Tuin

Tuintype
Zonneterras

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Witte Olifant

Is een ontwikkeling van Frisoplan